10 Nisan 2015 Cuma

CARDİGAN FOR MEN



Bu sefer ki yazı erkekler için. Erkeklere bordonun çok yakıştığını konuşmuştuk. Erkeklere yakışan bir şey daha varsa o da şüphesiz hırkadır.Düğmeli,düğmesiz,desenli,desensiz,salaş..Montları çıkarmanın da vakti geldi. Yine de sadece gömlekle dışarı çıkılmaz . Yani demek istiyorum ki hava hırka havasıdır.Gömlek veya tişört üstüne giyip çıkın. Giyin ,giydirin efendim..

This post is for men. We have talked about that burgundy suits men a lot. If there is one more thing which suits men a lot,no doubt it is cardigan. With button ,without button,patterned,unprinted,casual..It is high time to put off the coats. But still you can't go out with only shirt or t-shirt. Namely , I mean that this weather is  for cardigan .Wear cardigan with your shirt or t-shirt and go out .You look perfect .Wear and clothe pleasee sir..












Source:thesartorialist,gq,tumblr,tommyton,skinnysticks,mango,soletopia




BE SİLENT! YOUR T-SHİRT SPEAKS


SEN SUS ! TİŞÖRTÜN KONUŞSUN

 T-shirts with message must be produced for shy people.Don't say I didn't tell you so.When they can't speak what they want, t-shirt speaks for them. These t-shirts are the another way of the telling themselves for bravery people and the way is more amusing. Some t-shirts have slogan, some have brand's theme . Some represent mental state and world view. So be careful while buying t-shirt.


Yazılı ,mesaj içerikli tişörtler utangaç insanlar için üretilmiş olmalı demedi demeyin. Onlar istedikleri şeyi söyleyemediklerinde ,tişörtler onlar adına konuşuyor. Üstelik bu tişörtler cesur insanlar için de kendilerini anlatmanın başka yolu,daha eğlenceli olanı. Bazıları slogana ,bazıları reklama sahip, bazıları da ruh halinizi ve hayat felsefenizi yansıtıyor. Satın alırken dikkatli olmakta fayda var.



 SANAT ESERİ

 SENİN YÜZÜNDEN

 GEREKSİZ ETİKETLERİNLE CANIMI SIKIYORSUN


                                         BU GÖMLEK KİRALIK --MOSCHINO yu ARA

                                               YABANCI BİRİNDEN ŞEKER ALMA

                                                                VURULDUN MU?

    BUGÜN NE GİYECEĞİMİ BİLMİYORDUM BU YÜZDEN BU TASARIM TİŞÖRTÜ GİYDİM

                                                               İYİ OYNAMAM


                                                                      İÇİ GEÇMİŞ
                                         
BANA BAKMA

FOTOĞRAF ÇEKMEK YOK

Source:Stylebistro,digitalspy,painfulrevenge,Cosmopolitan,pedro's diary