16 Nisan 2015 Perşembe

UTOPİC PLACES








Source :domainehome

CULT PİECES of 70's

2015 moda konusunda zamanda yolculuk yapıyor ve 70'li yılların en unutulmaz parçalarını toplayıp bize geri getiriyor. Bu dönemde kullanıldığında parçalar kendini aşıyor.Yaz süetleri,saça,bele,bileğe takılan eşarplar,bol mu bol paça pantolonlar,iri mi iri çerçeveli gözlükler,çizgiler ve tabi ki püsküller.En az bir veya iki parça gardıroba eklemelisiniz.


2015 travel in time about fashion and it brings back us notable pieces of 70's.When they are used in this period,these pieces get over themselves. Suede leather for summer ,scarves for hair,waist,wrist, very wide leg trousers, big frames for glasses,stripes and fringes. You should add these pieces you want.







WİSH LİST

Birkaç blogger ın dilek listesine baktım.Ben de bir tane oluşturayım dedim.Ben onlardan farklı şeyler istiyorum.Anlaşılan hala tam bir blogger olamadım :(. Ne yapayım ben bunları istiyorum.Evet bunları :)

I looked at wish list of bloggers.I wanted to form a wish list.I want different things,they want different ones.Am I not a blogger still ? :( .I want these.Yes,these..