29 Nisan 2015 Çarşamba

CULOTTES

PANTOLON ETEK
Bu yaz her yerde göreceğiniz en trend parçalardan biri de pantolon etekler.Viktorya dönemi,kadınların iş hayatında daha aktif olduğu bir dönemdi.Durum böyle olunca kadınlar iş hayatında daha rahat olabilmek için gözlerini pantolona dikti.Fakat rahatlığın yanında etek görünümüne de ihtiyaç duydular.Ve pantolon etekler kullanılmaya başlandı. Bu sezonda da kadınların başka bir ihtiyacı giderildi ve biraz daha kısaldılar. Şortların günlük hayatta kullanmak için çok kısa olması,pantolonların da yaz günlerinde bunaltan uzunluğu pantolon etekleri kısalttı.
Pantolon etekleri işte giymek için bir beyaz gömlek ve bir çift topuklu ayakkabı işinizi görür.Bana sorarsanız pantolon etekleri oxford tarzı maskülen ayakkabılarla kullanırsanız muhteşem görünürsünüz.


CULOTTES
Culottes are everywhere in this season and the trendiest piece of this season.Victorian age was a period women were more active .So Women aspired to trousers in order to be more comfy.But they needed the look of the skirt.And culottes were used.In this season ,it is responded the another need of women and culottes are taken up.Shorts are very mini and trousers are very long for summer so Culottes became trend and popular.If you want to wear culottes at work,you will need one white shirt and a pair of heels.I think You should wear masculine shoes with culottes so that you will look great.









Source:Styledumonde,collagevintage,wsj,bloglovin,wtf





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder